Jump to content
Sign in to follow this  
Voltaire

Are you seeing a glitch that looks like this:   or is it just me?

Recommended Posts

 

 

Today, every time I quote a link, I've been getting this to pop up in my response, is that just some problem on my end (possibly a slow connection) or is everybody dealing with that?

Share this post


Link to post
Share on other sites

yep.... different font and quotes are screwy.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks.

 

I'm reporting myself and will also make a thread in the tech help forum.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm also not getting the emoticon palette. Having to try to remember their names. :sidewaysglare:

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I also don't see the emoticon options to appear as they usually do.

 

edit: I see mookz beat me by a few seconds.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm also not getting the emoticon palette. Having to try to remember their names. :sidewaysglare:

Yup.

Share this post


Link to post
Share on other sites

When people quote other users, I can't see the name of the user they quote, just the message that had been typed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I thought you people were stupid and didn't know how to properly quote. So it's a glitch and you people are still a stupid Fockers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Somebody get gocolts' son on the blower. :shock:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yep and when I have a notification and click on it takes me to a save page now

Same thing as OP, and you. Site needs rebooting.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I totally thought it was just me. Thanks for the thread Volty. I have no options (smilies, font, italic, etc.) Do you guys have them still?

Share this post


Link to post
Share on other sites

You guys all on new iOS 11 or whatever? I didnt have any issues until I updated my phone earlier today.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

You guys all on new iOS 11 or whatever? I didnt have any issues until I updated my phone earlier today.

 

 

It's FUBAR on my Window 10 laptop. :dunno

Share this post


Link to post
Share on other sites

I totally thought it was just me. Thanks for the thread Volty. I have no options (smilies, font, italic, etc.) Do you guys have them still?

Never did. Where is this emoticon option people are speaking of?

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Never did. Where is this emoticon option people are speaking of?

 

 

Usually when you post or reply there are options above and below the box you type in. Now there is nothing. I post from a laptop so am unsure how it is/has been from a phone.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Makes it very hard to keep up with who's involved in a flame war. :mad:

Share this post


Link to post
Share on other sites

That isn't the only issue... You can't toggle the main page sections to be either opened or closed...

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm not sure what you're talking about.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Closet is still up and running :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×